Boka gratis hembesök. Klicka här

Infinity pool från varumärket Compass pools, som säljs av Spa o Bad Norrköping

Våra varumärken

Upptäck badglädje utöver det vanliga med Spa o Bad Norrköping – din expert på exklusiva poolprodukter från branschens främsta varumärken. Sedan 1991 har vi förmedlat kvalitet och njutning. Våra utvalda varumärken är garantin för överlägsen kvalitet och pålitlighet, vilket gör att ditt val blir det allra bästa. Varje varumärke presenterar en mångfald av modeller, storlekar och funktioner, med möjlighet till skräddarsydda lösningar för att möta dina unika behov och önskemål.Alpin Tak

Alpin pooltak är framtagna för att klara Nordiska förhållande, stå emot höga snötyngder och stormvindar. Ett Pooltak från Alpin över er pool gör även poolen säker för olyckor. En investering för er med pool som vill förlänga er badsäsong, höja värmen i poolen samt ha en täckning över poolen som består.

Compass Pools

Compass Pools är en av världens största tillverkare av kompositpooler, med över 40 års erfarenhet. En pool från Compass har också 40 års garanti. Detta är branschledande, och ger er maximal trygghet för framtiden.

Familjepool

Familjepool är prisvärda glasfiberpooler som levereras i två kvalitéer, med 15 eller 25 års garanti mot läckage. Du kan välja mellan pooler i mjuka former eller mer strikta linjer. De Inbyggda trapporna gör det lätt att komma i och ur poolen. Upplev helhetskänslan i att ha en egen pool, anpassad för hela familjen.

Hanscraft

Hanscraft erbjuder spabad och swimspa för alla som söker vardagslyx. Varje bad är noggrant designat och tillverkat med förstklassiga material och robotteknik för att garantera hållbarhet och funktion. Hanscraft sticker ut med högteknologisk produktion, fysioterapeutevaluerade bad, arkitektritat utseende och eco-tillverkning.

Imaginox

Imaginox är en av de ledande tillverkarna av rostfria produkter i Europa, specialiserade på pooler och spabad. Användningen av rostfritt stål gör att Imaginox kan producera högkvalitativa och hållbara produkter, som kännetecknas av sin styrka och unika design. Upplev exklusivitet med produkter som är skräddarsydda helt efter dina önskemål.

USSPA

Tidlös design sammanslaget med elegant utformning, omfattande massage och härlig komfort. Våra Exklusiva Spabad och Swimspa från USSPA är det bästa du kan få och det ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Välj bland en mångfald färger och tillbehör för att anpassa din spaupplevelse precis efter dina önskemål